Deze website maakt gebruik van cookies om het bezoek aan de website te analyseren en het gebruiksgemak te verhogen. U kan meer lezen over cookies in onze Privacy verklaring.

Belux

Contact

Gebruik dit formulier om uw vragen en interesses te delen
Gebruik dit formulier om uw vragen en interesses te delen

 
Alles uitvouwen
 • Indien u dierenarts bent, kunt u uw vertegenwoordiger aanspreken of bovenstaand contactformulier invullen. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk. Indien u veehouder of eigenaar van gezelschapsdieren bent, gelieve in eerste instantie uw dierenarts te raadplegen. Heeft u toch nog vragen, vul dan het bovenstaand contactformulier in.

 • Zoetis heeft twee vestigingen in België. De productiesite voor onder andere vaccins en tevens maatschappelijke zetel bevindt zich in Louvain-la-Neuve. Daarnaast is er ook nog een vestiging in Nossegem. Samen spelen ze een belangrijke rol in de wereldwijde organisatie, zowel wat onderzoek, productie als distributie betreft.

 • Wanneer u informatie aanvraagt of wanneer u zich inschrijft voor een programma of service, hebt u telkens de gelegenheid om aan te vinken of u informatie wenst te krijgen. Op al onze communicatie is er een mogelijkheid om zich uit te schrijven (opt-out).

  Zoetis geeft gevolg aan alle opt-out aanvragen. Indien u niet tevreden bent met het gevolg gegeven aan uw aanvraag, dan kunt u ons contacteren via het contactformulier hierboven.

 • Zoetis Belgium SA
  Mercuriusstraat 20
  1930 Zaventem
  tel: 02/746.80.11