Deze website maakt gebruik van cookies om het bezoek aan de website te analyseren en het gebruiksgemak te verhogen. U kan meer lezen over cookies in onze Privacy verklaring.

Belux

Contact

Gebruik dit formulier om uw vragen en interesses te delen
Gebruik dit formulier om uw vragen en interesses te delen

 
Alles uitvouwen
 • Indien u dierenarts bent, gelieve in te loggen om informatie te vinden omtrent onze producten. U kunt ook uw vertegenwoordiger aanspreken. Indien u nog geen login hebt, gelieve u op onze website in te schrijven.

  Indien u eigenaar bent van gezelschapsdieren of indien u veehouder bent, gelieve uw dierenarts te raadplegen.

 • Zoetis heeft zes vestigingen in België en één in het GH Luxemburg. Samen spelen ze een belangrijke rol in de Europese organisatie, zowel wat onderzoek, productie als distributie betreft.

  Naast de hoofdzetel in Elsene-Brussel, is Zoetis actief in Nossegem, Louvain-la-Neuve, Anderlecht, Bornem, Puurs en GH Luxemburg.

 • Wanneer u zich inschrijft op onze website, wanneer u informatie aanvraagt of wanneer u zich inschrijft voor een programma of service, telkens krijgt u de gelegenheid om aan te vinken of u informatie wenst te krijgen. Op al onze communicatie/promotionele emails krijgt u de kans om zich uit te schrijven (opt-out). Indien u op onze site bent geregistreerd, dan kunt u zich uitschrijven door in te loggen en vervolgens naar uw profiel te gaan.

  Zoetis geeft gevolg aan alle opt-out aanvragen. Indien u niet tevreden bent met het gevolg gegeven aan uw aanvraag, dan kunt u ons contacteren via het contact formulier hierboven.

 • Indien u dierenarts bent dan heeft u toegang tot de informatie zodra u zich op onze website inlogt. Indien u nog geen login hebt, gelieve u dan eerst in te schrijven.

  Indien u eigenaar bent van een gezelschapsdier of indien u veehouder bent, gelieve uw dierenarts te contacteren.

 • Indien u uw wachtwoord bent vergeten, klik op de link “wachtwoord vergeten” die tevoorschijn komt wanneer u zich inlogt. Nadat u alle gevraagde punten hebt beantwoord (inclusief het antwoord op de geheime vraag) kan u uw wachtwoord opnieuw initialiseren.

 • Zoetis Belux
  Mercuriusstraat 20
  1930 Zaventem
  tel: 02/746.80.11