Deze website maakt gebruik van cookies om het bezoek aan de website te analyseren en het gebruiksgemak te verhogen. U kan meer lezen over cookies in onze Privacy verklaring.

Belux

Schapen

Er zijn maar weinig zekerheden in de schapenhouderij. Maar een daarvan is de betrouwbaarheid, veiligheid en effectiviteit van de Zoetis producten. Zoetis biedt schapenhouders een compleet pakket van kwaliteitsproducten zowel vaccins, anti-parasitaire middelen, als een antibioticum. Met ons gamma van producten kunt u de gezondheid van uw schapen ondersteunen, en een aanpak kiezen die aansluit bij de omvang van uw schapenbedrijf.

Het Zoetis verkoopteam en de technische ondersteunende dierenartsen streven dagelijks om toegevoegde waarde te leveren aan onze klanten. Zij bieden informatie om schapenhouders en dierenartsen te helpen de gezondheid van hun dieren en de winst van hun bedrijf te behouden.

The Zoetis vaccinatie en managementprogramma’s, die schapenhouders helpen om hoog kwalitatieve lammeren te fokken en vermarkten, zijn een voorbeeld van het leveren van oplossingen aan onze klanten. Wij streven na om onze producten steeds beter te maken, zodat u met plezier met uw schapen kunt werken en uw schapenbedrijf gezond kunt houden.