Deze website maakt gebruik van cookies om het bezoek aan de website te analyseren en het gebruiksgemak te verhogen. U kan meer lezen over cookies in onze Privacy verklaring.

Belux

Flexi4 is anders!

Geen Chondrotoïne, geen MSM, geen Glucosamine


Flexi4 is een aanvullend diervoeder, wat we ook vaak een voedingssupplement noemen. Het is dus geen medicijn. Wel is het anders dan vele andere voedingssupplementen: Flexi4 is een orale gel waarin een unieke combinatie van 4 planten verwerkt is. Ieder van deze planten heeft zijn eigen werkingskenmerken.


Hierdoor draagt Flexi4 bij aan:

  • Natuurlijk behoud van de benodigde soepelheid

  • Het behoud van een optimale conditie bij sportpaarden

  • Ondersteuning van de spierweerstand


Flexi4 zorgt ervoor dat paarden voortdurend op hun best kunnen blijven trainen en presteren. Omdat het een orale gel met appelsmaak is, vinden paarden het erg lekker! Het kan dus direct in de mond toegediend worden in een grote spuit, maar het makkelijkst is het toedienen over muesli, biks of lekker door de slobber.


Voor de ideale dosering voor jouw paard, vraag je best advies aan je dierenarts. Deze is namelijk afhankelijk van de specifieke behoeften van jouw paard. Meestal wordt er begonnen met een startdosering van 100 ml per dag die nadien wordt afgebouwd.


Afhankelijk waarvoor je Flexi4 inzet en afhankelijk van hoe jouw paard reageert, kom je uit op een ‘basisdosering’. Zo zijn er paarden die er een korte periode opstaan, ten tijde van intensieve training, en er zijn paarden die bijvoorbeeld gedurende de hele winter op een lage onderhoudsdosering staan.


BESTELLEN?

Wij adviseren om eerst een gezondheidsadvies te vragen aan je dierenarts. Ieder paard is anders en de variatie van situatie tussen topsportpaarden en paarden met pensioen is groot… Jouw dierenarts kan Flexi4 bestellen bij Zoetis.