Jeuk

Heeft uw hond de kriebels? Dan wilt u vast meer weten over de mogelijke oorzaken en behandelingen!

Lees meer

Reisziekte

Zit u met een misselijke of brakende hond in uw auto? Geen pretje voor beiden en bovendien waarschijnlijk onnodig!

Lees meer

Parasieten

Uw hond krabt zich meer dan normaal en is wat onrustiger dan anders? Misschien heeft hij wel last van kriebelende vlooien in zijn vacht.

Hond Kat

Petdialog App

Hoe gezond is uw huisdier eigenlijk? En hoe kunnen we dat meten en opvolgen? Deze gratis app helpt u!

Lees meer

Vaccins

Voorkomen is beter dan genezen en daarom is vaccineren zo belangrijk. Goed om daar meer over te weten!

Hond Kat

RAADPLEEG REGELMATIG UW DIERENARTS VOOR EEN ALGEMENE GEZONDHEIDSCONTROLE VAN UW HUISDIER

De dierenarts is het belangrijkste aanspreekpunt voor alle vragen en advies over de gezondheid van uw huisdier. Deze kan gericht advies geven om uw hond of kat te beschermen tegen vlooien, teken of wormen en stelt het beste behandelprotocol op passend bij de levensomstandigheden van het dier.

Een jaarlijkse gezondheidscontrole is zeker geen overbodige luxe. Tijdens dit bezoek kan u terecht met uw vragen en opmerkingen over eventuele wijzigingen in het gedrag of andere veranderingen bij uw huisdier, die kunnen wijzen op een onderliggend probleem. En op dit moment kan ook besproken worden welke vaccinaties er nodig zijn om uw hond of kat optimaal te beschermen.
Zo krijgt uw hond of kat de beste zorgen!

Over Zoetis

Zoetis is een internationaal dierengezondheidsbedrijf dat zich erop toelegt om dierenartsen en hun klanten op steeds betere manieren te ondersteunen. Voortbouwend op 60 jaar ervaring, leveren wij hoogwaardige geneesmiddelen, vaccins, ondersteuning en opleiding. We werken er iedere dag aan om voor de uitdagingen, waar mensen en dieren mee te maken krijgen, relevante oplossingen aan te bieden.
voor dieren. voor gezondheid. voor u.
Logo