Hond en Kat | Zoetis
Jeuk bij honden

Jeuk bij de hond komt vaak voor. Allergieën, infecties en parasieten kunnen hier zeker een rol spelen. Twijfelt u of de jeuk van uw hond meer is dan alleen jeuk? Ontdek hier of het nodig is om uw dierenarts te contacteren.


Meer over jeuk bij uw hond
Vlooien of teken bij uw huisdier Uw huisdier regelmatig beschermen tegen vlooien en teken is essentieel voor zijn gezondheid. Er bestaan verschillende manieren (pipetten, tabletten, sprays, shampoos, halsbanden …) om het dier te behandelen tegen vlooien en teken. Uw dierenarts kan u best adviseren!

Hond Kat

RAADPLEEG REGELMATIG UW DIERENARTS VOOR EEN ALGEMENE GEZONDHEIDSCONTROLE VAN UW HUISDIER

De dierenarts is het belangrijkste aanspreekpunt voor alle vragen en advies over de gezondheid van uw huisdier. Deze kan gericht advies geven om uw hond of kat te beschermen tegen vlooien, teken of wormen en stelt het beste behandelprotocol op passend bij de levensomstandigheden van het dier.

Een jaarlijkse gezondheidscontrole is zeker geen overbodige luxe. Tijdens dit bezoek kan u terecht met uw vragen en opmerkingen over eventuele wijzigingen in het gedrag of andere veranderingen bij uw huisdier, die kunnen wijzen op een onderliggend probleem. En op dit moment kan ook besproken worden welke vaccinaties er nodig zijn om uw hond of kat optimaal te beschermen.
Zo krijgt uw hond of kat de beste zorgen!

Over Zoetis

Zoetis is een internationaal dierengezondheidsbedrijf dat zich erop toelegt om dierenartsen en hun klanten op steeds betere manieren te ondersteunen. Voortbouwend op 60 jaar ervaring, leveren wij hoogwaardige geneesmiddelen, vaccins, ondersteuning en opleiding. We werken er iedere dag aan om voor de uitdagingen, waar mensen en dieren mee te maken krijgen, relevante oplossingen aan te bieden.
voor dieren. voor gezondheid. voor u.
Logo