Belux

Visie en missie

Onze visie

In ons werk laten we ons leiden door een simpele visie: dat onze producten, diensten en mensen wereldwijd het meest gewaardeerd zullen worden door klanten in de diergezondheidssector.

Onze missie

De missie die we als bedrijf hebben, is duidelijk: We bouwen voort op zes decennia ervaring en richten ons volledig op diergezondheid om onze klanten kwaliteitsproducten, en -diensten en betrokkenheid bij hun bedrijf te bieden.

De klant eerst

We streven er iedere dag naar om onze klanten voorop te stellen, omdat wanneer zij het goed doen, we daar allemaal voordeel van hebben.

De externe medewerkers van Zoetis leiden daarin de weg, door hechte, diepgaande relaties met klanten op te bouwen die jaren standhouden. Deze relaties worden ondersteund door de 800 technische en veterinaire specialisten die gedetailleerde, technische expertise en ziektevoorlichting bieden. Door ter plaatse aanwezig te zijn, kan Zoetis snel inspelen op de behoeften van de lokale markt en is het bedrijf goed gepositioneerd om klanten te helpen hun bedrijfsproductiviteit voortdurend te verbeteren en ook op de lange termijn succesvol te blijven.